Välkommen på en Guidad tur på Västergården!

Nu börjar vi våra visningar för i år och du är varmt välkommen att följa med! Vi tar dig på guidad tur på vår gård som vi skapat en permakulturdesign.

 

Under visningen får du inblick i permakultur och gårdens permakulturdesign och dess nyckelfunktioner samt den nya kommande uppdateringen av designen. 

 

Vi kommer även ta en tur via nedre trädgården, igenom den härliga skogsträdgårdsodlingen / mångfaldsträdgården upp tilll köksträdgården som i år fått ett helt nytt utseende och vi fortsätter skapa platser för fler perenna grönsaker.

 

Du får under våra visningar se många ätbara växter såsom frukt- och nötträd och bärbuskar. Vi pratar även fleråriga grönsaker och honungsproduktionen på gården.

 

Vi ses!

/Mireille Lewis

 

 

Mireille Lewis

Certifierad Permakulturdesigner

Föreläsare, trädgårdsdesigner, affärsutvecklare, författare, trädgårdsmästare och lärare. Mireille Lewis driver Permakultur Västergården i Södermanland, ett av Sveriges permakultur LAND-center med fokus på ökad biologisk mångfald, för jorden och framtiden.

Permakulturdesign, i Praktiken


Med ett enkelt system skapar du snabbt din permakulturdesign i praktiken.

...& lika enkelt implementerar du nya kretslopp, element och system till din befintliga! Vi guidar dig  & hjälper dig att skapa verklighet av dina drömmar!
 

Mångfaldsträdgården hos oss var en av våra drömmar som nu är verklighet och vi delar mer än gärna meed oss av erfarenheter och tips på hur tänkt och gjort.